Katsos! Ollaan kumpikin hengissä. Myrsky on koitellut tätä länttiä oikein kunnolla viime päivät, ja niinpä piti mennä siltä piiloon. Vieläkin vettä tulee kuin saavista, eikä ilman tilakaan ole mikään hekumallisen lämmin. Olin vanhemmillani myrskyä pitämässä muutaman päivän. Netti pätki aivan tuhottomasti joten... Äh! ehkä on parempi että kerron sinulle paremmin. Istu, ole hyvä. 

Myrskyisät päivät menivät yllättäen verkkaisesti istuessani vanhempieni sohvalla. Se on paikka jossa tuntee olonsa turvalliseksi, oli maailman meno mikä hyvänsä. En minä omasta luukustanikaan huonoa ajattele, tämä ei vain ole sama asia. Se on jotenkin eri juttu, kun tietää ihmisten olevan ympärillä. Täältä kaipaan eniten vain tietokonettani sekä pelikonettani, joita rämpytän vuoron perään ja katselen sarjoja kunnes huumorintajuni on pilalla. Välistä on kiva olla omassa luukussani, jossa näkee omien mielenkiinnon kohteidensa jäljen. Tilailen kerran kuussa semmoista pakettia josta tulee aina populaarikulttuuriin, peleihin, elokuviin, sarjoihin yms. liittyvää tavaraa. Hyllylläni koreilee monta ihanaa figuuria jotka ovat jostain mistä pidän. Löytyy Deadpoolia, löytyy Hulkkia, löytyy tohtori Emmett Brownin näköistä figuuria. Kyllä kelpaa. 

Siitä huolimatta on aina yhtä kiva palata synnyinkotiinsa vanhempiensa luo. Siellä mieli lepää, ja varsinkin viimepäivien myrskyjen seassa entistä enemmän. Istuimme ja pelasimme korttia pikkuveljeni kanssa, kun nettiyhteys pätki niin pahasti. Samana iltana juttelimme pitkään, monta tuntia. Juttelimme elokuvista, sitten unista, peloista ja toiveista. Huomasin että minulla ja pikkuveljelläni on paljon yhteistä mitä tulee pelkoihin. Me molemmat pelkäämme puhelinta. Puhelimella soitto on kuin kävelisi lankkua pitkin. Puhelimen soidessa sitä säikähtää ja menee katsomaan että kuka soittaa, toivoen että se on tuntematon numero jotta ei tarvitsisi vastata. Olen monesti kironnut sitä vaikeutta minkä tuokin luuri aiheuttaa. 

Töihin passittava taho halusi välttämättä että menisin paikan päälle johonkin kysymään töitä. Pudistelin vain päätäni mielessäni, en ikinä. Ei minulla riitä rohkeus. Ei ole itsetuntoa siihen, ei ole eväitä siihen. Mutta sitten siirrytään positiivisiin aiheisiin! Päivä kaksi takana kun ruokavalio on pistetty kuntoon! Olen erittäin tyytyväinen tähän tilanteeseen, kun pystyn nyt taas katsomaan tulevaa sillä meiningillä, että ainakin minä yritän. Pitäkää peukkujanne, vaikka kolmea! Tarkoituksena on sitten kesän jälkeen aloittaa taas salilla käynti. Tällä hetkellä työttömän lompakolle sopiva sali on muuttamassa toisiin tiloihin ja näin suljettu. Ikävää, mutta odotetaan. 

Myrsky on kohdellut meitä kumpaakin kaltoin, ota sontikka matkaan ja jatka matkaasi, nuorikko. Näemme taas television loisteen ääressä uusin jutuin.