Tähän mennessä tiedät varmasti jo jutun jujun, minä kerron sinulle hetkiä elämästäni ja jos kiinnostaa niin sinä kuuntelet. Ehkä en tee enää tätä joku päivä niin aktiivisesti, ehkä minun tarinanurkastani tulee ihan 24/7 avoin paikka.

Kuumaa pitelee. Tänään on ollut 23 astetta lämmintä, viikonloppu ei näytä tuovan rahtuakaan helpotusta tilanteeseen. Paino on junnaillut paikallaan nyt viime viikon, eli tippumista ei kamalasti tullut. Huomenna yritetään uudestaan josko olisi jotain tullut jo alas. Paino on sinällään jännä asia, että se vaihtelee päivittäin jopa kiloja riippuen nesteestä. Minulla nestettä sitten riittääkin vaikka jaettavaksi. Jalat ovat olleet taas kipeänä ikävästi. Hieroin niihin kylmägeeliä samalla kun kokeilin sitä niskoihinkin. Joko olen kertonut muuten teille niskarukkasistani? Ne ovat olleet kipeänä kohta puolitoista vuotta. Vuoden 2015 keväästä asti kärsin lihasspasmoista niskassa sekä alituiseen väsyneen tuntoisista mokomista. Kävin lääkäreilläkin jotka vain antoivat ei-oota, mutta kuvasivat sen ja totesivat että siellä on vähän kulumaa sekä pari nikamaa luutunut yhteen. Sitten sanottiin että liiku. Noh, siihen aikaan pompin sauvakävelemässä kuin arohirvi, enkä huomannut mitään dramaattista eroa. Kipu on kausittaista, se tulee ja menee, silloin kun se tulee on vaikea nauttia elämästä ja yleensä silloin syönkin enemmän, koska olen jatkuvassa stressissä ja kivussa.

Mutta nyt yritetään pinnistellä ettei mene kipujen takia hermosyömiseksi tämä homma, ja että saataisiin paino jos ei nyt putoamaan, niin ainakin pysymään hyvin lähellä samaa mitä se nyt on, jotta pystymme odottamaan parempia aikoja. Sepä se olisikin, kun jokaisen dramaattisen painonpudotuksen päätteeksi olisi saanut painon pysymään samassa, mutta sen sijaan se on yleensä noussut korkeammalle kuin mitä se oli laihduttamaan lähdettäessä. Jojolaihduttamisen olympialaiset nääs. 

Tämän viikonlopun aion istua tuulettimen alla, ei ole läskillä helppoa nimittäin kun mittari huutaa punaisena. Lisäksi hävisin juuri videopelissä ja saatoin heitellä tavaroita. Palataan asiaan kunhan olen kerännyt ne takaisin itseni kanssa.