Jaahas, se olisi syksy taas, näin joutilaana aikana voisin tännekin taas kirjoitella. Työt jatkuvat vuoden loppuun asti, olen tästä erittäin tyytyväinen. Asia ei ollut todellakaan varmaa, vaan sanottiin, että rahatilanne on nyt niin, että pakko lopettaa jo, mutta eipä sitten ollutkaan näin. Vähän tunteja vähemmäksi, niin sain pitää paikkani töissä vuoden loppuun. Tämä on mukavaa niin CV:nkin kannalta, kuin ihan rahatilanteenkin kannalta. Vaikka tunteja ei olekaan enää kuin 60-70%(?), niin lisien takia tienaan silti paljon enemmän, kuin työttömänä ollessa. 

Kipujen osalta tilanne on pysynyt suht. maltillisena, mutta silti aika muuttumattomana. Nyt pääsen vähän tarkempiin tutkimuksiin tuon häntäluun kanssa, joka on ollut kroonisesti kipeä 1,5 vuotta. Aikovat tähystää lyhyttähystimellä, ja etsiä kanavaa persiistä, että olisiko aiheuttaja mätäpaise joka on pesittynyt johonkin päin. Itse epäilen samaa, mutta saa nyt nähdä. Jos tähystyksessä ei nähdä mitään, niin sitten päästään magneettikuvaan, jossa viimeistään löydetään syypäät. Olen aikalailla tyytyväinen tähän, että asialle vihdoin aletaan tekemään jotain. Olen myös iloinen siitä, että kyseessä on paksusuolen loppuosan tähystys, eikä kokonaisvaltainen suolisukellus, koska se ei ollut kyllä mitenkään mieltä ylentävä kokemus. Kuitenkin perinteinen tyhjennys pitää suorittaa, joten huomisesta alkaen pitää keventää ruokavaliota ja välttää kaikkea mikä tarttuu suoleen, ja sitten loppuviikosta pistää vatsan sisältö uusiksi.

Se on aina ihan kivan kevyt tunne, kun olet tyhjentänyt itsesi. Pitää ottaa huvikseen paino sitten. Painosta puheen ollen, sain taas pari vk. sitten kiinni painonpudotuksesta. Löysin erittäin kätevän puhelin aplikaation, jolla pystyn merkkaamaan ja seuraamaan kaloreita. Ajattelin, että jos se puhelin kulkee muutenkin aina mukana, niin tämähän on erittäin hyvä asia. Nyt ei tarvitse paperille duunata kaloreita aina, vaan pystyt pistämään ne sinne, ja lisäksi koko ohjelma sisältää valtavan tietopankin, jossa on kaikki valmisruoista pikaruokaloiden aterioihin asti. Tämä auttaa todella paljon, sillä ei tarvitse kuin naputella ruoka-aineen nimi, niin se löytää sinulle useita eri vaihtoehtoja, joista valitset sitten sopivan. 

Että näillä sitten mennään. Katsellaampa taas sitten lähempänä joulua, miten meneepi. Vuoden loppuun asti tosiaan työt jatkuu, sitten siirrytään takaisin työttömien riveihin, vai siirrytäänkö? Ehkä planeetat osuvat oikeaan, ja saan jatkaa? En usko, mutta toivotaan parasta.